2011. június 30., csütörtök

A Váci Református Egyház históriás könyve - Jelenlegi ára: 1 885 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Váci Református Egyház históriás könyve, 1783-1827, 1844-1847A könyv listaára: 2300 Ft. Leírás:
Vác Város Levéltárának új kiadványsorozata a város történetének eddig kevéssé ismert szeleteit tárja fel forrásközlemények és tanulmányok közreadásával. Jelen kötet a katolikus püspöki székhely református gyülekezetének eddig érdemben alig feldolgozott történetével ismertet meg. A váci református gyülekezet, az ország számos protestáns közösségéhez hasonlóan II. József türelmi rendelete után kapott új erőre, ekkortól fogadtak prédikátort is tanított. 1783-ban új templomot is építhettek és ekkortól kezdték el vezetni a gyülekezet jegyzőkönyvét. Az egész sorozatot bemutató előszó, illetve egy rövid, a váci református gyülekezetet és a kötetben közzétett forrásokat tárgyaló bevezetés után ez az 1873 és 1827 között vezetett, a közösség életéhez kapcsolódó tényeket és eseményeket rögzítő kötet teszi ki a kiadvány nagy részét. Ezt követi a második fennmaradt kötet, az 1844 és 1847 közötti időszakból, majd Vörös Károly váci református lelkész 1885-ben tartott jubileumi, a gyülekezet történetét áttekintő prédikációja zárja a források sorát. A teljes terjedelemű, a mai helyesírási és központozási gyakorlatot követő szövegközléseket magyarázó lábjegyzetek és az idegennyelvű (latin és német) részek fordítása kíséri, valamint függelék egészíti ki, amelyben a váci gyülekezet tisztségviselőinek névsorát, régi magyar és latin kifejezések és rövidítések , mértékegységek, pénznemek jegyzéke, valamint bibliográfia és névmutató kapott helyet. A színes és fekete-fehér fényképekkel illusztrált, gondos kiadvány Vác helytörténete és a Pest megyei református egyháztörténet szempontjából egyaránt fontos kiadvány. ISBN: 978-963-87737-1-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 885 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 16:30
. A Váci Református Egyház históriás könyve - Jelenlegi ára: 1 885 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése