2012. február 28., kedd

Cellulitisz elleni shea vajas krém 100 ml - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nagyon sok nő szenved a cellulitisz okozta csíkoktól, melyek főleg a combok és a popsi környékén jelennek meg. Ezeket kezelni szinte lehetetlenség, de ez a shea vajas készítmény közelebb visz a simább bőrhöz! Ha eddig sorra csalódtál a márkás feszesítő krémekben, akkor bízd magad a természetre, és próbáld ki ezt a különleges készítményt!
Ez a krém csakis ellenőrzött, 100% tisztaságú összetevőket tartalmaz, melyek mind jótékony hatással van a cellulitiszes, rugalmatlan bőrre!   Hogy mit is tartalmaz?
Shea vajat,  kakaóvajat,  méhviaszt,  mandulaolajat,  szőlőmag olajat,  búzacsíraolajat, citromfű olajat,  egy csepp fahéjolajat,  E-vitamint, növényi glicerint. Ezek mind a feszes, fiatalos bőr elérésében segítenek Neked, táplálják bőrödet és rugalmassá teszik a kényes helyeken is!
Tipp: testmozgás előtt érdemes bekenni a cellulitiszes területeket, illetve enyhén a bőrbe masszírozni, majd ha van lehetőséged rá, fóliával körbetekercselni Magadat- ez segít a még intenzívebb feszesítésben, zsírégetésben. Lefekvés előtt is használd és hagyd, hogy éjszakai is dolgozzanak a krém hatóanyagai! A masszázs javítja a vér- és nyirokkeringést, simábbá és feszesebbé teszi a bőrt.  A várt eredmény elérhető rendszeres és kitartó masszázzsal és életmód változtatással!  



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-03 20:44
. Cellulitisz elleni shea vajas krém 100 ml - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése